BejelentésSzegedi Látássérültek oldala
Frissítve: 2014.október 22.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
ÚJABB NYERTES IRODALMI PÁLYÁZAT!

"Fények vakondja" elnevezésű irodalmi pályázatunk eredménye a következő: Vers kategória: 1. helyezett Terhes Gábor - turul jeligéjű - "Negyven évem komédiája" című verse. ..."

tovább >>Sorstársunk festményei

Most küldök kettő festést: Ehhez hozzászólásom: Azért küldtem el a kettőt mert Az egyik a Paint rajz programmal készítettem / zöld égbolt/ ez minden gépen megtalálható. Aki kicsit is tud rajzolni az neki állhat és gyakorlással legalább idáig eljuthat, sőt! A másik már festés inkább, de ezt is egérrel festettem, mert a rajztáblám elromlott. Mindenkit ösztönzök hogy kezdje el és nagy élmény éri ha elkészül a nagy mű! Táj várral (Festő programmal) Táj várral (painttal) Az újévi lap azt azért küldtem, hogy lássad ilyet is szoktam ügyeskedni. Fényképet átdolgozok viccessé, vagy átöltöztetem. HÁT, KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!! -------------------------------------------------- Oszkár, az uszkár ------------------------------------------------- Az alábbi képeket egy nagyon rosszul látó szegedi hölgy készítette, és kissé szűkszavúan az alábbi bemutatkozást kaptam Tőle: "Ami a képeket illeti a DUMBO-t és a Kacsa-kaland-ot Gyermekem mesekönyvéből rajzoltam egy ingyenes rajzprogrammal. Azzal, utána tájat festettem csak egy szín árnyalataival. Amikor azt hittem, hogy ügyi vagyok képalbumokból kerestem képeket és onnan próbálkoztam."
Hegyi folyó
Duffy
Dumbó is segít
Ember a tengerben
Kacsa-kaland


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Pongrácz Ágnes [ 2009-02-15 18:24 ]

Ott, ahol a Hegyi folyó a felhőkből kikel,
tündér mesék jönnek, és álmok múlnak el,
és ahol a Hegyi folyó eléri a lélek-végtelent,
ott utaztam én is a képeden, s Veled...Kovácsné Éles Judit [ 2008-10-19 15:54 ]

Kedves Hölgyem!
Nagy kár,hogy név nélkül szerepel,mert a munkái nagyon megragadtak és szerintem ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül. Javasolni fogom barátaimnak,hogy tegyük lehetővé az Ön bemutatkozását.
Szivből gratulálok! Judit


Keresés a honlaponSzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!